NASTAVNICA MATEMATIKE ZATRUDNELA SA UČENIKOM DOK JE ČEKALA SUĐENJE ZA ODNOS SA DRUGIM ĐAKOM: Šokantan slučaj
Rebeka Džojnes, Foto: Steve Allen / News Licensing / Profimedia

jezivo!

NASTAVNICA MATEMATIKE ZATRUDNELA SA UČENIKOM DOK JE ČEKALA SUĐENJE ZA ODNOS SA DRUGIM ĐAKOM: Šokantan slučaj

Na suđenju je na pitanja sudije odgovorila sa 'bez komentara', negirajući šest tačaka optužnice za se*sualne aktivnosti s detetom

Objavljeno:

Nastavnica matematike zatrudnela je nakon odnosa sa jednim od učenika dok je čekala suđenje zbog se*sa sa drugim učenikom.

Rebeka Džojnes (30), bila je uz optužena da je navela 15-godišnjaka za se*s tako što mu je kupila Guči kaiš za 345 funti. Potom ga je u svom belom "audiju" odvezla u svoj stan u Salford kejsu gde su imali odnose dva puta, čula je porota.

Ali uprkos tome što mu je rekla 'Bolje bi bilo da niko ne sazna', on je preko Snepčeta poslao poruku prijatelju, kako bi mu rekao da je 'upravo imao se*s sa gospođom Džojnes'.

Kad je prijatelj odbio da poveruje, tajno ju je fotografisao i poslao mu je sliku, tvrde tužioci.

Glas se brzo proširio tokom vikenda, a već sledećeg ponedeljka policija je pozvana u školu u Mančesteru u kojoj je Džojnes radila i ona je uhapšena, rečeno je na suđenju.

Džojnes je puštena uz kauciju da ne kontaktira nijedno dete mlađe od 18 godina i suspendovana je s posla.

Međutim, dok je čekala suđenje zbog upuštanja u se*sualne aktivnosti s detetom, otkriveno je da je bila u dugoj vezi s dečakom, rekao je tužilac Džo Alman.

Afera sa drugim dečakom – tokom koje je tvrdio da su imali odnose oko 30 puta – razotkrivena je nakon što mu je rekla da očekuje njegovo dete, rekao je Alman.

Ovo je bilo 'šok' za školarca jer mu je rekla da ne može da zatrudni.

U oktobru 2021. davala je prvom učeniku – koji se naziva dečakom A – dodatne časove matematike pre njegovog GCSE-a u školi u kojoj je radila i koja ne može biti imenovana iz pravnih razloga.

Kasnije je rekao policiji da mu je postavila izazov da pogodi broj njenog mobilnog telefona, nakon što mu je dala deset od 11 cifara, rekao je Alman.

S druge strane, dečak B je u početku 'nervozno' sedeo na njenom kauču, ali su onda počeli da se ljube pre nego što su ušli u njenu spavaću sobu i imali se*s, rekao je dečak B policiji.

U narednim mesecima imali su odnose 'više puta na različitim mestima' u otprilike 30 navrata, rekao je on.

Rekao je da nisu koristili zaštitu kada su nastavili da imaju odnose jer mu je rekla da ima sindrom policističnih jajnika.

Intervjuisan od strane policije po drugi put, dečak B je dao drugačiju verziju događaja – što je možda znak, rekao je gospodin Alman, da je u početku pokušavao da 'pokrije' učiteljicu.

Sudija Kejt Kornel rekla je ranije poroti da bi trebalo da 'ostave po strani' sve 'pretpostavke i stereotipe' koje bi mogli imati o ljudima koji počine se*sualne delikte nad decom, apelujući da se dokazi pogledaju 'hladne glave'.

Kada je policija ušli u stan Džojnes, ustanovili su da je njen telefon stavljen u režim resetovanja, brišući podatke koje je sadržao.

Na suđenju je na pitanja sudije odgovorila sa 'bez komentara', negirajući šest tačaka optužnice za se*sualne aktivnosti s detetom. Suđenje se nastavlja.

Bonus video:

00:31

Nastavnica preti đacima u Vrčinu

(Espreso / Kurir/ dejli mejl/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.